Környezet

Parkolók zöldebb környezetben

1221.Budapest Mária Terézia utca 27 Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Parkolók zöldebb környezetben tárgyú javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: A területen a Budapest – Százhalombatta vasúti rekonstrukciós munkák keretében, a NIF Zrt megbízásából az állomáshoz kapcsolódó P+R parkolók kiépítése zajlik. A munkálatok befejezése után a zöldfelületet is helyreállítjuk. A parkolóépítési munkák kapcsán  fakivágási és fapótlási hatósági határozat van életben, melynek értelmében az eltávolított fákat szakszerűen pótolni fogjuk., vagyis az Ön által megfogalmazottak más forrásból már megvalósulnak, emiatt a javaslatát nem tudjuk szavazásra bocsátani.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

 

Helyszín : 1221. Mária Terézia utca 27 szám előtt Parkoló bővítése céljából elkezdodott megepitese (november végén kezdődtek meg a tevékenységek) A maradék zöld részt is kiirtották a lakokörnyezetünk előtt. Súlyos probléma számomra megerteni, miért hirdetjük ökoes önkéntes szolgáltatók közös megegyezéssel a ZÖLD KÖRNYEZET fontoságát, MINDEN SARKON ULTESSUNK 1 FÁT projektek... Erre nahat Mikor komoly hangsúlyt fektetünk a természet megóvása érdekében , aggódunk mikor valóban szót kap a természet összeomlása, ózon, és uv sugárzás.. Szeretném kérni, hiába a a parkoló (k) megepitese, elég nagy arányban kiszorítja a ZÖLD KÖRNYEZET újjá teremtését és növekedését szaporodását, és tisztább légkört létrehozni. Semmi képen se tépjük ki, az ő gyökeres környezetéből, Illetve a növényeknek és a fák, továbbra is kimagaslóan fontos szerepet töltsön be az ökológia - és - egészséges körforgás részeként!! Bekuldott projekt beküldő: Radicsné Kiss Éva