Digitális város

Okos város

Buszvonal 250-es, 58-as , 1 58-as útvonala Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Az Okos város című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a probléma megoldása nem önkormányzati hatáskörbe tartozik, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal javaslatát fontosnak tartjuk és továbbítjuk az illetékes fővárosi hatóságnak.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

33 éves hölgy vagyok, aki bár vezetői engedéllyel rendelkezik, sokat használom a BKV-val való közlekedési formát. Legfőképpen a napi szinten, ezáltal sofőr ismeretségre szert téve...(arc) Amennyire empatikusak voltak a gyermekes, babakocsival közlekedő édesanyákra, egyből nyitották ki a középső ajtót, hogy fel tudjon szállni a gyerekkel a buszra, az elmúlt években sorra tapasztalok, és látom a saját szememmel, hiába mutatsz te bérletet, jegyet, többszöri figyelemre felszólító személy szól a sofőrnek, hogy ugyan legyen már szíves felengedni öt a buszra!!! Elszomorítonak tartom, hogy semmilyen formában nem mutatnak a sofőrök empátiát együttérzést az utasokkal szemben!!! (szakadó esőben, hóban hiába futsz hogy elérd, ha már nem a buszmegállóban van, de a csúcs forgalom dugojaban áll, nem nyitja ki az ajtót azért, hogy te felszállás. Idei év bőrömön való tapasztalat - Egymás után 2x is rámcsukták leszállás közben a busznak az ajtaját! Szeretném jelezni engem személy szerint, borzasztóan zavar, hogy a hegyre fel menő buszjáratok szinte egymás után mennek el, és a következő járat 10 percet, vagy többet várakozást hoz. A buszmegállóban felhelyezett információs tábla a buszok érkezéséről sok esetben pontatlan, más járat érkezik meg, mint ami a táblán látható. (saját tapasztalat, ezért szálltam már fel rosz buszra)! Szeretném megemliteni a kerület iskoláinak (1-5 osztályosok számára) nagyobb gondolat ugrása ( 1-8 osztályos tanulók részére és az intézményekbem (iskola, óvoda dolgozói - foglalkoztatottjai ingyenes utazási kedvezményt élvezhetne , (min : 50%bérlet támogatás) Mint gyermekkorom óta Budafokon élek a mai napig, negatív változással tapasztalom a kerületi tüdőszűrő vizsgálat a 65 év alatt fizetős lett, nem fizeti a munkáltató se! ~2000 Ft Pár éve még, a kerület lakcímmel való igazolásával ingyenes tudtad elvegeztetni a vizsgálatot! RADICSNÉ KISS ÉVA