Környezet

Kastélypark játszótér felújítása, fejlesztése

Nagytétény, Kastélypark Nagytétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Kastélypark játszótér felújításáról, fejlesztéséről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: a  beküldött javaslat nem önkormányzati hatáskörbe tartozik. Ezért a felvetést sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani, mindazonáltal továbbítjuk az illetékes Fővárosi Önkormányzat felé. A BRK első és második szavazási körének lezárulta után a fővárosi illetékességű projektekről szimpátiaszavazást szervezünk, melynek eredményét eljuttatjuk a döntéshozókhoz, ezzel is alátámasztva a javaslatok lakossági támogatottságát. Ezen szavazás részleteiről a későbbiekben tájékoztatjuk.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A nagytétényi Kastélypark játszótér felújítása, illetve fejlesztése már időszerű lenne, hiszen igencsak elhanyagolt a kerület többi játszóteréhez képest. A biztonság szempontjából a legfontosabb fejlesztés a kerítéssel való körülhatárolás lenne, hogy a gyerekek semmi esetre se tudjanak kiszaladni a közeli forgalmas Nagytétényi útra. A nyári időszakra is gondolva célszerű lenne a homokozó árnyékolása, illetve több hinta, mászóka, pad, esetleg egy illemhely létesítése.