Digitális város

IFJUSÁGI KÖZPONT LÉTREHOZÁSA II.

Budafok Ipar testület Kossuth Lajos utca Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Az ifjúsági központ kialakításáról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a javasolt épület nem az önkormányzat tulajdonában van, így azzal nem rendelkezhet, ezért  a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

IFJUSÁGI KÖZPONT LÉTREHOZÁSA Sajnos a játszóterek akarva akaratlanul is kiszoritjak a fiatal iskolás korú gyermekekeket. Ezáltal a figyelmet lekötött eszközök és helyszínek lecsokkennek és beszukulnek, ami rosszab esetben rendbontast szül bármely beléje botlott ember társa felé is. Kedvelt fedett helyen lévő elfoglaltságoot adó tevékenység a tárgyi játék eszközeinek a kellő modern kor szellemi érdekeit felhasznalva biztosít víg és kellemes szabad játékos csoportos időtöltést. ( kártyák, asztali labdajatékok /csocsó, leghoki / teke lengető / nyugi rekac szoba, WC és zuhanyzó!