Egészség

Egészség prevenció

Klauzál Gábor Művelődési Központ Budatétény

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Egészség prevenció című javaslatát megvizsgáltuk. Önkormányzatunk örömmel vesz minden olyan kezdeményezést, amely a lakosság egészségi állapotának javítására közvetve, vagy akárcsak közvetlenül is, de hatással van. Az egészségügyi alapellátás klasszikus feladatainak kiegészítése érdekében támogatta Önkormányzatunk a “Három generációval az egészségért” programba pályázó praxisközösséget, és az örömteli pályázati nyerteségükkel szélesítette ki a egészségjavítási intézkedéseinek körét. Ezen program keretében nyílik mód a javaslatban is szereplő olyan tevékenységekre, amelyek a családorvosi ellátás, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal a javaslatot fontosnak tartjuk és továbbítjuk az illetékes fővárosi hatóság felé.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Az egészség megőrzése és a betegségek elkerülése a legfontosabb prioritás az életünkben. Kerületünk lakóinak biztosítani kell az egészség-prevencióhoz való hozzáférést, amellyel csökkenthető a SZTK járóbeteg szakellátás leterheltsége. A Holisztikus Gyógyító Központ munkatársai szívesen részt vesznek a program kidolgozásában és egyes részterületek lebonyolításában, mint pl. mentálhigiénés kezelések, lelki egészséggondozás, stresszoldó programok, komplex állapotfelmérés, életmód-tanácsadás.... A célok megvalósításához minimális anyagi ráfordításra van szükség, a hasznossága viszont kiemelkedő.