Egészség

Állandó halas stand/üzlet nyitása

Budafoki Szomszédok Piaca Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Az Állandó halas stand/üzlet nyitásáról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről:  Az ötlet korábban már az önkormányzat vezetői részéről is felmerült, több alkalommal történt ilyen irányú megkeresés, de a piac vásárló erejének vizsgálata után minden megkeresett partner visszalépett. A megoldás fagyaztott hal és vad árusítás lesz, ez várhatóan idén márciustól meg is valósul, ezzel pedig a piacon árusított hús- és hentesáru termékköre bővül. Mivel az Ön által megfogalmazottak más forrásból már megvalósulnak, emiatt a javaslatát nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Szeretném, ha az Önkormányzat támogatná egy friss hal árusításával foglalkozó üzlet nyitását a kerületben (pl. a Budafoki Szomszédok Piacának területén), az egészségesebb táplálkozási kultúra előremozdításának, változatos étrend elősegítésének céljából.