Környezet

A TISZTA KERÜLETÉRT II.

Budafok Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A A TISZTA KERÜLETÉRT  II. című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a felvetett probléma nagyon fontos és időszerű, viszont a buszmegállók tisztán tartása nem önkormányzati hatáskör, így nem tudjuk ebben a formában szavazásra bocsájtani.

Az ügy fontosságából kifolyólag, kérésté, támogatólag továbbítjuk az illetékes BKV részére, mihamarabbi intézkedésüket kérve.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A TISZTA KERÜLETÉRT A teljes kerület Nagyon szemetes a kerület Sok hulladékgyűjtőt kellene kihelyezni és gondoskodni gyakori és rendszeres ürítésükről. Jelenleg a buszmegállóknál van hulladékgyűjtő, de kevés, és nem ürítik elég gyakran. Sok az eldobott cigaretta csikk. (egyetértés szándéka véget másol a a szöveg) /egyik javaslati szóvivő írása / Újabb hozzá csatolás (egyéni) Valóban az elmúlt pár hónap alatt, jelentősen megnövekedett a szemét az utcákon, közterüetek, buszmegállókban ( Városház téren - Campona - Tétény irányába haladó buszmegálló területe) borzasztóan szemetes, és inkább a növények között, beledobálva az alumínium flakon és cigarettásdobozok.. Szomorú látványa voltam, hiába ürítik ki a zöld megállóba lévő kukát, a körülötte lévő szemetet nem szedi össze. Illetve sajnos az utca seprő ember sem söpri fel a teljes területét a megállónak ( rengeteg a cigicsikk) Radicsné Kiss Éva