A SZAVAZÁS MENETE:

REGISZTRÁLJ

Mindenki szavazhat, aki állandó vagy ideiglenes 22. kerületi lakcímmel rendelkezik és regisztrált az oldalon. Azok is szavazhatnak, aki nem adtak be fejlesztési javaslatot (projektet).

Regisztrálni a REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva, a mellékelt űrlap kitöltésével lehet. 

JELENTKEZZ BE

Fontos, hogy a regisztráció után a BEJELENTKEZÉS gombra kattintva lehet bejelentkezni az oldalra és megkezdeni a szavazást. 

SZAVAZZ

Egy körös szavazásban dől el mely ötletek, projektek kerülhetnek be a legjobbak közé. A szavazás alkalmával mindenki 5 szavazatot adhat le, amelyek az alábbiak szerint oszlanak meg: 

  • 3 szavazatot a saját lakóhely szerinti kerületrészhez tartozó projektre lehet leadni, minden projektre egyszer

  • 2 szavazatot a további két kerületrész valamelyikében lehet leadni, minden projektre egyszer 

FONTOS! Az 5 szavazat leadására csak egyszerre, egy időben kerülhet sor. A leadott szavazatok később nem ruházhatók át más projektekre, illetve nem vonhatók vissza a szavazás időtartama alatt. 

Miután kiválasztottunk a nekünk tetsző 3+2 projektet, szavazatunkat az oldal ajánl található szavazás véglegesítése gombbal tudjuk beküldeni.

Ha csak egy pályázatot szeretnénk támogatni, arra is van lehetőség, a leadott száma lehet kevesebb, mint öt, de a szavazás véglegesítése után, a fel nem használt szavazatok elvesznek.