Regisztráció

Március 16-án kezdődik a Rózsakerti futókör második ütemének építése

További, több mint 300 méter új gumiburkolat készül a Rózsakerti futókörön, a Részvételi Költségvetés finanszírozásában.

A Rózsakerti Sportcentrum ötlete a Részvételi Költségvetés első fordulójának győztes projektje, amely 2021 májusában készült el a Rákóczi és a Tűzliliom utcában. A 1,5 kilométeres futókör azóta is rendkívül népszerű a környéken élők körében.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Részvételi Költségvetés 2022-i fordulójában további rekortán pálya építésére érkezett be javaslat a lakosság részéről. Az ötletet megszavazták, amelynek kivitelezése hamarosan el is kezdődik.

A Tűzliliom utcában a „Mini Cuki” fagyizó és a Tűzliliom utca 53. között több mint 100 méter hosszon, míg a Rózsakert utcában a Rózsakert utca 13/a és a Rózsakert utca 33. között 200 méter hosszon folyik majd az építés.

Ahol szükséges, a munkák során kijavítják a szegélysorokat, járdaburkolatokat és a pálya védelme érdekében parkolást gátló oszlopokat helyeznek ki.

A munkák előreláthatólag egy hónap alatt készülnek el.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél a projektgazdáknak

Újabb ötletek készültek el a Részvételi Költségvetés finanszírozásában, mely alkalmából a Nagytétényi Piactér és a Tétény-Rét Családi Park ötletgazdái vettek át oklevelet a projekt lezárásaként. Az emléklapokat Szepesfalvy Anna alpolgármester adta át.

Újabb zebrát adtunk át a Részvételi Költségvetésből

Megvalósult a DunaFok Szabadidőpark és a Hajó utca közötti zebra ötlete. Ezzel együtt eddig 21 lakossági javaslatot váltott valóra az önkormányzat, a Részvételi Költségvetés győztes projektjei közül.