Regisztráció

Újabb kutyafuttató épült a kerületben

A kutyák és gazdik legnagyobb örömére már használható Budafok legújabb kutyafuttatója.

A Fenyőtoboz utcában, a kiserdő melletti területen kialakított kutyafuttató ötletét a lakosság szavazta meg kivitelezésre a Részvételi Költségvetés tavalyi fordulójában. A területet  nagyrészt a kutyások használták, de annak érdekében, hogy a négylábú családtagok ne szaladjanak az autók, biciklisek elé, egy zárt kutyafuttató építésére nyújtott be pályázatot az ötletgazda.

A futtató kivitelezését befejezték, így már birtokba is vették a kedvencek. A lekerített területen szemetes, agility eszközök, padok kaptak helyet. Az agility a kutyának fizikailag és szellemileg is kielégítő tevékenység, mellette pedig a gazdát is fitten tartja, kitűnő közös időtöltés. A futtató mellett pedig továbbra is maradt szabad terület, labdázásra, tollasozásra, más szabadidős tevékenységre, mindenkinek.

FIGYELEM: a Részvételi Költségvetés jelenleg is zajlik, így ha Önnek van ötlete, javaslata, hogyan fejlődjön tovább kerületünk, regisztrációt követően 2023. március 6-ig a www.kozossegrekapcsolva.hu oldalon várjuk őket szeretettel.

Önök döntenek a fejlesztésekről, mi pedig megvalósítjuk őket!

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél a projektgazdáknak

Újabb ötletek készültek el a Részvételi Költségvetés finanszírozásában, mely alkalmából a Nagytétényi Piactér és a Tétény-Rét Családi Park ötletgazdái vettek át oklevelet a projekt lezárásaként. Az emléklapokat Szepesfalvy Anna alpolgármester adta át.

Újabb zebrát adtunk át a Részvételi Költségvetésből

Megvalósult a DunaFok Szabadidőpark és a Hajó utca közötti zebra ötlete. Ezzel együtt eddig 21 lakossági javaslatot váltott valóra az önkormányzat, a Részvételi Költségvetés győztes projektjei közül.