Regisztráció

ÁTADTÁK A KONDIPARKOT

A Részvételi Költségvetés újabb projektje valósult meg, a Szoborparknál lévő kondiparkot már mindenki használhatja.

A Meggyes utca és a Kelenvölgyi út „ösvénye” között elhelyezkedő kondipark utolsó simításai is elkészültek, így már mindenki számára elérhető.

A Részvételi Költségvetésből megvalósult pályázat Néder Olivér helyi lakos ötlete volt. A kihelyezett kültéri sporteszközökön túl rendezték a park környezetét is, de tavasszal még új növények telepítésével folytatódnak a munkálatok.

,,A Részvételi Költségvetés legfontosabb eredménye, hogy az emberek elkezdenek nyitott szemmel járni a környezetükben. A számukra fontosnak tartott dolgoknak megvalósulási lehetőséget keresnek, és ehhez tud az önkormányzat anyagi fedezetet biztosítani” – mondta Karsai Ferenc polgármester az elkészült park megtekintésekor.

A kondipark ötletgazdája, Néder Olivér, elmondta, hogy a szoborpark és a Tétényi-fennsík közelsége miatt a környéken sokan sportolnak, a kondipark pedig remek kiegészítő edzésforma lehet számukra.

A Részvételi Költségvetés 2022-ben is folytatódik, a részletek miatt kövesse a projekt hivatalos weboldalát, a https://kozossegrekapcsolva.hu/ oldalt!

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél a projektgazdáknak

Újabb ötletek készültek el a Részvételi Költségvetés finanszírozásában, mely alkalmából a Nagytétényi Piactér és a Tétény-Rét Családi Park ötletgazdái vettek át oklevelet a projekt lezárásaként. Az emléklapokat Szepesfalvy Anna alpolgármester adta át.

Újabb zebrát adtunk át a Részvételi Költségvetésből

Megvalósult a DunaFok Szabadidőpark és a Hajó utca közötti zebra ötlete. Ezzel együtt eddig 21 lakossági javaslatot váltott valóra az önkormányzat, a Részvételi Költségvetés győztes projektjei közül.