Regisztráció

MACSKAIVARTALANÍTÁSI AKCIÓ, HOGY NE NYÁVOGJON A SZEMETES

A Részvételi költségvetés nyertes pályázata valósul meg.

Szeptember 27-től új kezdeményezés indul a kerületben, mely – a felelős állattartást elősegítve – a részvételi költségvetés egyik nyertes pályázataként valósul meg. A macskaivartalanítási akció célja a kóbor, utcáról befogadott macskák gyarapodásának megfékezése.

A programon minden kóbor cicát fogadnak, az ivartalanítási akcióra egy kinyomtatott formanyomtatvány alapján lehet jelentkezni. Az ivartalanítási költségek 90%-át állja a program, így a lakosoknak csak a kezelés 10%-át szükséges téríteniük.

A program a Részvételi Költségvetésben megszavazott 5 000 000 forintos forrás kimerülésig tart.

A programról bővebben a részvételi költségvetés oldalán tájékozódhatnak:

https://kozossegrekapcsolva.hu/bekuldott-palyazatok/?id=186

A kérelmet itt tölthetik le, amelyet aláírva és szkennelve az igazgatasiugyek@bp22.hu e-mail címre szükséges elküldeni, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal recepcióján lehet leadni.

További információ a 229-2611/157 melléken a Városháza ügyfélfogadási idejében érhető el.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Oklevél a projektgazdáknak

Újabb ötletek készültek el a Részvételi Költségvetés finanszírozásában, mely alkalmából a Nagytétényi Piactér és a Tétény-Rét Családi Park ötletgazdái vettek át oklevelet a projekt lezárásaként. Az emléklapokat Szepesfalvy Anna alpolgármester adta át.

Újabb zebrát adtunk át a Részvételi Költségvetésből

Megvalósult a DunaFok Szabadidőpark és a Hajó utca közötti zebra ötlete. Ezzel együtt eddig 21 lakossági javaslatot váltott valóra az önkormányzat, a Részvételi Költségvetés győztes projektjei közül.