Regisztráció

Kondipark a szoborparknál

A projekt célja kondipark kialakítása a Szoborparknál, a Meggyes utca – Szabadkai utca – Kelenvölgyi utca sarkán.

Az ötlet megvalósításával a sportolni vágyók számára remek edzési lehetőség nyílik, a szabadban végzett testmozgás pedig fokozottan hozzájárul az egészség megőrzéséhez. A projekt keretében kültéri sporteszközöket telepítettek, rendezték a park környezetét, tavasszal pedig új növények telepítésével folytatódnak a munkálatok. A tervezési és kivitelezési munkák során kollégáink folyamatosan egyeztettek a projekt ötletgazdájával.

Ne maradjon le az újdonságokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További híreink:

Gyalogos átkelőhely a Dunafoki játszótérhez

A gyerekekkel nagyon sokat járunk a Dunafoki játszótérre, és annak környékére hol gyalog, hol biciklivel. Úgy látjuk, hogy a budafoki családok is nagyon szeretik. A Duna utca felől sajnos nincs zebra, ami átvisz a játszótérhez, és a járda sem akadálymentesített. Babakocsival és biciklivel is nehéz ott átmenni. Mióta felépült a jégsátor, még többen közlekednek arra, mennek át Budafok felől a Hajó utca másik oldalára. Az autóforgalom is nagy, az Ivanics autóház és az építkezések miatt még kamionok, teherautók is járnak arra. 

Kutyafuttató

A Fenyőtoboz utcában, a Kiserdő feletti területet kutyások használják. többnyire nincsen gond, de előfordul, hogy a kutyák kiszaladnak az autók elé, vagy előfordult, már hogy a kerékpárosnak kellett gyorsabban tekernie.